tet

Joystick driving

Met het nieuwe Joystick Driving van Volvo Penta kunt u oncomfortabel en verkeerd geplaatste stuurwielen en controls vergeten. Leun achterover in uw stoel en stuur uw boot met minimale inspanning -met topsnelheid of rustig varen.

Makkelijk en intuïtief. Ergonomisch en met minimale inspanning. In 2005, Volvo Penta introduceerde de revolutionaire joystick waarmee de boot, dankzij individueel bewegende schroeven, in elke richting kan manoeuvreren. Dit jaar, heeft Volvo Penta de technologie nog verder gebracht en kan u nu joystick varen en autopiloot presenteren- twee functies die het leven op zee een stuk makkelijker en leuker maakt. 

De plaatsing van de joystick maakt oncomfortabele posities en veeleisende sturing sessies een ding van het verleden. Met een simpele druk op de knop op de joystick, wordt de functie ingeschakeld en u kunt achterover leunen en sturen met één hand - ongeacht de snelheid - met een perfecte respons. De manoeuvres zullen precies en nauwkeurig zijn en u kunt de ingestelde koers eenvoudig wijzigen op de automatische piloot door de geringste beweging van de joystick. De Joystick Driving-functie vereist de installatie van de Autopilot functie.

Joystick Driving en Automatische piloot functies zijn onderdeel van Volvo Penta's electronic platform. EVC (Electronic vessel Control). De nieuwe EVC generatie, EVC-E, is makkelijk te installeren en kan uitgebreid worden met tijd- en brandstofbesparing functies. EVC-E is een uitgebreid systeem voor alle boot motoren.
 
Eén systeem,  één fabriek, één manier van installeren en één contactpunt voor alle service aangelegenheden, zowel lokaal als wereldwijd.

Download Joystick Driving pdf

Joystick Driving 
Stuur uw boot met alle snelheden met de joystick. U kunt de koers van de automatische piloot ook simpel bijstellen. Joystick drivingStuur de boot en bedien de automatische piloot met de joystick. 1: Koers bijstellen. 2: Sturen. 3: Joystick driving aan/uit.