.

Binnenboord

Met een inboard-dieselmotor van Volvo Penta beschikt u over alle functies voor een uitstekend kruisgedrag.

Meer prestaties – minder CO2

De motoren uit de D-serie bieden een uniek scheepskoppel dat niet alleen zorgt voor een snelle acceleratie maar tevens voor een efficiënte kruissnelheid. Door schone motoren te combineren met intelligente accessoires voor economisch varen, worden het brandstofverbruik en de CO2-emissies op een zeer laag niveau gehouden.

Gedegen bedieningscentrale

Uw regelcentrale bestaat geheel uit de nieuwe serie bedieningselementen. Ergonomisch en gebruiksvriendelijk, ontworpen voor soepel vaargedrag. Alles is binnen uw bereik, zonder dat u de bedieningshendel hoeft los te laten.

Voorzieningen voor probleemloos varen

Met het EVC-platform (Electronic Vessel Control) kunt u intelligente functies toevoegen aan uw binnenboordmotor. Dit jaar zijn er twee nieuwe functies: cruisecontrol en de enkelvoudige hendelmodus. Beide functies zijn geïntegreerd in de nieuwe bedieningselementen, waar u ook de gewaardeerde lage-toerenfunctie zult aantreffen.

Nieuwe D13 met 800 pk

De D13-800 is uitgerust met een unieke turbo met dubbele inlaten. Het is een motor die buitengewone prestaties levert maar toch stil en soepel draait. De brandstofefficiency is van wereldklasse en de CO2-emissies zijn laag.