Volvo Penta Yachts series support

Support til yachtserierne

Service, der passer til din yacht
Du har valgt Volvo Penta IPS, det mest effektive og brugervenlige drivsystem på markedet.  Vi synes, at du bør have et service- og supportprogram i verdensklasse, der er tilgængeligt døgnet rundt, og som hjælper dig med at få mest muligt ud af dine dyrebare dage på havet.

Sådan fungerer det
Support til yachtserierne er åbnet hele døgnet via en direkte telefonlinje. Personale, der er specialuddannet til at hjælpe Volvo Penta IPS-kunder, tager imod dit opkald. Personalet har adgang til din yachts tekniske data, og de vil hjælpe dig med at finde den nærmeste Volvo Penta-uddannede mekaniker, så dit Volvo Penta-produkt kan få den nødvendige service.  Dækningen er specifik for hver enkelt yacht. Alle kan ringe til Support til yachtserierne på dine vegne, hvis din yacht er registreret, og den, der ringer, kan oplyse din entydige PIN-kode (aktiveres ved registrering).

Tilgængelighed
Support til yachtserierne er tilgængeligt i hele dækningsperioden for din Volvo Pentas garanti.  Selv hvis et servicebehov ikke er dækket af Volvo Pentas garanti, kan Support til yachtserierne hjælpe dig med at finde kvalificerede mekanikere, der kan hjælpe dig.
Et enkelt kontaktsted
Support til yachtserierne overvåger sagen og holder løbende dig eller den, der har ringet på dine vegne, opdateret om processen. Support til yachtserierne er dit eneste kontaktsted.

Gyldighed
Support til yachtserierne er kun tilgængelig til fritidsformål og fritidsbrug. Support til yachtserierne er ikke tilgængelig for fartøjer, der bruges til indtægtsskabende aktiviteter.

Yachter skal registreres
Både yachten og ejeren skal registreres i supportprogrammet til yacht-serierne, før der kan drages fordel af denne omkostningsfri og omfattende service. Hvis du ikke havde mulighed for at registrere dig ved leveringen, kan du udfylde registreringsformularen.

Læs vilkår og betingelser for programmet. Når din konto er oprettet, modtager du en bekræftelse både via e-mail og brev. Bekræftelsen, der kommer med posten, indeholder også to kort til Support til yachtserierne med alle de oplysninger, du behøver for at kontakte supportcenteret for yachtserierne og benytte servicen.