Volvo Penta lanserar blogg för aktörer inom industri och yrkessjöfart

Nordic blog
Vi är glada att kunna meddela att vi idag lanserar en blogg helt riktad mot aktörer inom yrkessjöfarten och industrisegmentet i Norden och Baltikum. Bloggen kommer att fungera som en plattform där vi delar med oss av vår kunskap och bjuder in till dialog med partners och aktörer i branschen.

Professional Power -
en kunskapsblogg anpassad för våra målgruppers behov
Syftet med ”Professional Power” är att publicera intressant och relevant innehåll för aktörer och intressenter inom segmenten industri och kommersiell sjöfart. Syftet är också att öka kännedomen om Volvo Pentas kunskap och erfarenhet inom dessa områden. I bloggen kommer vi att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom allt från emissionsregler, klassning och motorteknologi till driftsäkerhet, total cost of ownership och mycket mer. Vi kommer också att publicera intressanta marknadsanalyser, medarbetarprofiler och spännande vittnesmål från våra kunder (testimonials).

Vi som står bakom bloggen och dess innehåll är Volvo Pentas personal i Norden och Baltikum. Ibland bjuder vi även in gästbloggare från vårt professionella nätverk av säljare och servicetekniker, som delar med sig av sin expertis.

Regelbundna uppdateringar om aktuella och intressanta ämnen
Målet med bloggen är att våra läsare ska kunna dra nytta av tips, nyheter och information som vi publicerar. Vi kommer att uppdatera bloggen regelbundet med aktuella och relevanta artiklar. Vi kommer även att dela bloggartiklarna i sociala medier, på Facebook, LinkedIn och Instagram. Vi vill uppmuntra alla våra läsare till att vara delaktiga i vår blogg genom att kommentera, dela med sig av tankar och ställa frågor kring bloggens innehåll. Genom att kommentera och dela innehållet på sociala medier får fler chans att tycka till om artiklarna och ta del av innehållet.

”Vår förhoppning med detta initiativ är att publicera artiklar som upplevs som relevanta och

intressanta av berörda parter inom dessa segment och att det blir en plattform där vi kan kommunicera och interagera med våra läsare”, säger Johan Aspeqvist, ansvarig för ”Professional Power” på Volvo Penta Norden.

Välkomna att besöka ”Professional Power” på http://nordicblog.volvopenta.com och kommentera och dela gärna våra artiklar, både på bloggen och i våra sociala medier!

Henrik Gustavsson
Manager, Dealer Business Management