Sterndrive

Hekaandrijving

Het Volvo Penta programma met dieselmotoren voor hekaandrijvingen wordt door geen ander geëvenaard. De common rail dieselmotoren zijn scheepsdiesels die door Volvo Penta speciaal zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd voor toepassing in de scheepvaart. De DPH Duoprop aandrijving is de meest robuuste en betrouwbare hekaandrijving die verkrijgbaar is. De aandrijving is ontworpen voor het koppel en vermogen van de motoren en zorgt bij alle snelheden voor een optimale efficiëntie. Met veilig varen en manoeuvreren, zelfs bij zware zeegang.

Intelligente kenmerken
Er zijn veel kenmerken die bijdragen aan de prestaties en het vaargedrag van dit type aandrijving. De meeste zijn nu geïntegreerd in het regelsytsteem en zorgen voor een nieuw niveau van bedieningseenvoud in de stuurhut. Onderstaand treft u een aantal highlights aan.

Powertrim Assistant geeft u automatisch de beste trimstand voor de aandrijving. Het resultaat is een juiste stand van de romp voor optimale prestaties en een laag brandstofverbruik.

Joystick Docking is een verbazingwekkende functie voor hekaandrijvingen met dubbele installaties. Het stelt u in staat de boot op een nieuwe manier te manoevreren door de joystick te wijzen in de richting waarin u de boot wilt verplaatsen. Aanmeren en moeuvreren ging nog nooit zo intuïtief.

Het 7" kleurenscherm geeft u een perfect overzicht, met een full colour gebruikersinterface en intuïtieve menu's.

De Single-lever mode stelt u in staat alle motoren met één hendel te bedienen. Nauwkeurig en precies, zelfs op ruwe zee.

Cruise control is een nieuwe functie met vingertipregeling van het motortoerental. Voor een minimaal brandstofverbruik.