Inboard

Inboard

Het Volvo Penta programma biedt nu combinaties van hoog vermogen, laag gewicht, laag brandstofverbruik en lage emissiewaarden die tot voor enkele jaren nog ondenkbaar waren.

Met een Volvo Penta diesel inboard heeft u alles voor een perfect verblijf aan boord.

Meer prestaties – minder CO2
De motoren uit de D-serie bieden een uniek scheepskoppel voor snelle acceleratie en een hoge efficiëntie bij kruissnelheid. Door schone motoren te combineren met intelligente accessoires voor milieuvriendelijk varen, blijven zowel het brandstofverbruik als de CO2 emissie op een zeer laag niveau.

Robuust besturingscentrum
Met de nieuwe serie regelsystemen beschikt u over een compleet besturingscentrum. Deze regelsystemen zijn ergonomisch en eenvoudig in gebruik. Ze zijn ontworpen voor probleemloos varen. Alles is goed bereikbaar, zodat ook alles onder controle blijft.

Kenmerken voor zorgeloos varen
Het EVC platform (Electronic Vessel Control) stelt u in staat intelligente functies toe te voegen aan uw inboard motor. Dit jaar introduceren wij twee nieuwe functies: Cruise control en de Single lever mode. Beide zijn geïntegreerd in de nieuwe regelsystemen, waar u ook de gewaardeerde Low-speed mode aantreft.