Perfectly matched

Een perfect team – van stuurwiel tot schroef

Volvo Penta IPS is een compleet en geïntegreerd aandrijfsysteem - van stuurstation tot schroeven. Dit verhoogt zowel de kwaliteit als de betrouwbaarheid. Ontworpen met veiligheid als uitgangspunt. Volvo Penta IPS biedt een robuuste constructie en redundantie binnen het EVC systeem.

Volvo Penta IPS is ook uitgevoerd met een reeks kenmerken om de kans op lekkage na een aanvaring te minimaliseren. De perfecte manoeuvreerbaarheid met één motor zorgt voor een nog verdere verhoging van de veiligheid.

Volledig ontwikkeld door Volvo Penta
Volvo Penta IPS is een compleet pakket waarbij de motor, de aandrijfunit en de schroeven tijdens de ontwikkeling perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij hebben drie verschillende aandrijfunits ontwikkeld die exact aansluiten bij het vermogen en koppel van elke motor. Dit betekent dat de efficiency en de betrouwbaarheid van Volvo Penta IPS altijd volledig gehandhaafd blijven.
Eén contactpersoon
Met Volvo Penta IPS heeft u voor alle vragen één contactpersoon. De onderdelen van het gehele aandrijfsysteem kunnen rechtstreeks worden geleverd door uw lokale Volvo Penta dealer. Dit betekent eenvoudig onderhoud en een snelle terugkeer op het water als zich tijdens het vaarseizoen een ongewenste situatie heeft voorgedaan.