Onderdelen

Onderdeeltabellen voor de meest gangbare onderhoudswerkzaamheden per motormodel kunnen worden gedownload. Zorg dat u het serienummer van uw motor bij de hand heeft om u ervan te verzekeren dat u de juiste handleidingen krijgt.

Zorg dat u nooit de veiligheid en de prestaties in gevaar brengt of dure reparaties riskeert door andere onderdelen dan originele Volvo Penta onderdelen te gebruiken.

Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe motoren en aandrijvingen worden de onderdelen al getest, zodat maximale prestaties zijn gegarandeerd. Door originele Volvo Penta onderdelen te gebruiken bent u ervan verzekerd dat uw motor in uitstekende conditie blijft.

Volvo Penta onderdelen zijn beschikbaar bij meer dan 5000 dealers in zo'n 130 landen over de hele wereld, en zijn dus eenvoudig te verkrijgen. De meest gangbare items zijn in het magazijn van de dealer aanwezig. En als dit niet het geval is, kunnen deze binnen 24 uur beschikbaar zijn (dit geldt voor Europa, voor de rest van de wereld duurt het iets langer).

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer. Deze kan u helpen bij eventuele vragen over prijzen of producten voor Volvo Penta uitrustingen.