2+3

Garantie 2+3

Als eigenaar van een Volvo Penta-motor voor de pleziervaart profiteert u van onze verbeterde garantie voor motor en transmissie. Vanaf het modeljaar 2014 breiden we onze garantietoezegging uit tot 2+3 jaar of het aantal gegarandeerde bedrijfsuren, afhankelijk van welke het eerst verlopen. In de eerste 2 jaar* dekt de garantie het volledige motorpakket en in de volgende 3 jaar* de belangrijkste onderdelen. Ook voor accessoires die tegelijk met de motoren zijn gekocht, geldt de verlengde garantieperiode.

Uit deze verlengde garantie blijkt duidelijk het vertrouwen dat u kunt verwachten van onze hoogwaardige producten.

Een aantal feiten over de nieuwe garantie
  • Tijdens de eerste twee jaren van het gebruik* biedt de nieuwe Volvo Penta Internationale Beperkte Garantie reparatie of vervanging van defecte onderdelen voor het hele product.
  • Zoals gebruikelijk in de branche heeft de garantie een limiet voor bedrijfsuren afhankelijk van de gebruikte motor en transmissie. De tijdslimiet is echter ruim als u bedenkt dat de beperkte garantie alleen voor de pleziervaart geldt.
  • De aanvullende garantie tot maximaal 3 jaar voor grote onderdelen* wordt van kracht wanneer de aanvankelijke garantieperiode is verstreken. Dit biedt extra bescherming voor u als booteigenaar.
  • Een extra voorziening is dat accessoires die als onderdeel van het motorpakket worden beschouwd, maximaal twee jaar onder de garantie vallen.

* De garantie geldt voor aantal jaren of aantal bedrijfsuren, afhankelijk van welke het eerst verlopen (voor gedetailleerde informatie over bedrijfsuren per motor leest u de Marine Leisure Warranty Information International of Warranty Information North America onder de bijbehorende koppelingen.