Volvo Penta Yachts series support

Ondersteuning Yacht Series Support

Als eigenaar van een jacht dat wordt aangedreven door een Volvo Penta IPS 500–600 (met drie of vier units) of een IPS 700–1200 (met twee, drie of vier units), komt u in aanmerking voor Volvo Penta Yacht Series Support. Er zijn geen kosten verbonden aan dit speciale serviceprogramma.

Service die past bij uw jacht
U heeft gekozen voor Volvo Penta IPS, het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke aandrijvingssysteem dat verkrijgbaar is.  We vinden dat u ook 24 uur per dag moet beschikken over een unieke service en een ondersteuningsprogramma waarmee u optimaal profiteert van uw waardevolle dagen op het water.

Zo werkt het Yacht Series Support is 24 uur per dag/7 dagen per week beschikbaar via een rechtstreekse telefoonlijn. U wordt te woord gestaan door operators die speciaal zijn getraind om klanten van Volvo Penta IPS te helpen. Deze operators hebben toegang tot de technische details van uw jacht en helpen u bij het zoeken naar de dichtstbijzijnde Volvo Penta monteur die uw Volvo Penta product kan onderhouden.  De dekking geldt specifiek voor het jacht. Iedereen kan uit uw naam contact opnemen met Yacht Series Support, als uw jacht is aangemeld en de beller beschikt over uw unieke pincode (geactiveerd bij aanmelding).

Beschikbaarheid
Yacht Series Support is beschikbaar gedurende de dekkingsperiode van uw Volvo Penta Beperkte Garantie.  Ook als een reparatie niet wordt gedekt door de Volvo Penta Beperkte Garantie, zal Yacht Series Support u toch helpen om gekwalificeerde monteurs te vinden die u van dienst kunnen zijn.

Eén aanspreekpunt
Zolang een probleem openstaat, houdt Yacht Series Support de supervisie en wordt u of uw vertegenwoordiger op de hoogte gehouden van de voortgang.  Yacht Series Support is uw enige aanspreekpunt.
Geldigheid
Yacht Series Support is alleen beschikbaar voor toepassingen en gebruik in de pleziervaart.  Yacht Series Support geldt niet voor boten die worden gebruikt voor het genereren van inkomsten.

De jachten moeten zijn aangemeld
Als u wilt profiteren van deze gratis toezichthouderservice, moet het jacht en de eigenaar worden aangemeld voor het Yacht Series Support-programma. Als u bij de aflevering niet de kans had om u aan te melden, kunt u het formulier via de link invullen.  

Neem de Algemene servicevoorwaarden. Als uw account is aangemaakt, ontvangt u per e-mail en gewone post een bevestiging.  De bevestiging per post bevat ook twee Yacht Series Support kaarten met alle informatie die u nodig heeft om contact op te nemen met het Yacht Series Support Center en van de service te profiteren.