Aquamatic-drev

Det världsledande drevet

Volvo Pentas sortiment av dieseldrevpaket är marknadens främsta. Common rail-dieselmotorer är marindieselmotorer som har utvecklats och tillverkats av Volvo Penta enbart för marint bruk. DPH Duoprop är det mest robusta och driftsäkra

drev som går att få tag på. De är byggda för att hantera motorernas vridmoment och effekt och ger en enastående effektivitet i alla hastigheter. De ger säker körning och manövrering även i grov sjö.


 Aquamatic-drev med hög prestanda        

Drev med hög prestanda

Drevsystemet Aquamatic är perfekt anpassat för optimal prestanda. Volvo Penta utvecklar, provar och tillverkar hela paketet – det är nyckeln till den fantastiska effektiviteten. Systemet levereras med ett stort antal alternativ.


Bättre vattengrepp

Bättre vattengrepp

Med betydligt mindre vibrationer och buller förbättras komforten och arbetsförhållandena ombord.

           
Aqua EVC

Förbättra prestandan med hjälp av EVC

EVC-plattformen förbättrar Aquamatic-prestandan ytterligare med hjälp av funktioner för lättare manövrering, ökad säkerhet och förbättrad kontroll över båten.

 
Enklare och effektivare styrning

Gör styrningen enklare och effektivare

Joystick-manövreringen är intuitiv och exakt, vid både körning och tilläggning. Minimal ansträngning för fingertopparna.

   
Anpassad service

Utvecklad, tillverkad och servad av samma företag

Med Volvo Penta behöver du bara en enda kontaktpunkt för hela IPS-paketet: motorer, drev, propellrar, instrument, tillbehör, service, garantier och så vidare.