EVC-reglage för Aquamatic-installationer

EVC-reglage för Aquamatic-installationer

Volvo Pentas EVC-reglage tar enkelheten till en ny nivå, med integrerade knappar för aktivering och finjustering av ett flertal funktioner. Enspaksläget, farthållaren och lågfartsläget är mycket lättåtkomliga. Tryck bara på knappen (beroende på vilket driv-

system du har, se specifikationerna nedan). För drevet har knapparna för trimning och Powertrim Assistant integrerats i reglagen.

Dubbelinstallationer av Aquamatic             

Aquamatic, dubbelinstallation

 

Det toppmonterade reglaget för dubbelinstallationer av Aquamatic ger dig inte bara en ny utmärkande exteriör utan också flera mycket påtagliga fördelar. Flera användbara funktioner har byggts in i reglaget. Det innebär att EVC-funktionerna enkelt aktiveras via de lättåtkomliga knapparna på reglaget och att Powertrim Assistant aktiveras via spaken. Resultatet är ökad komfort, körbarhet och säkerhet.

Läs mer om EVC

 

 

Aquamatic, enkelinstallation

 

Det toppmonterade reglaget för enkelinstallationer av Aquamatic ger dig inte bara en ny utmärkande exteriör utan också flera mycket påtagliga fördelar. Flera användbara funktioner har byggts in i reglaget. Det innebär att EVC-funktionerna enkelt aktiveras via de lättåtkomliga knapparna på reglaget och att Powertrim Assistant aktiveras via spaken. Resultatet är ökad komfort, körbarhet och säkerhet.

Läs mer om EVC

             Aquamatic, enkelinstallation

 Aquamatic, sidomonterad, enkelinstallation            

Aquamatic, sidomonterad, enkelinstallation

 

Det sidomonterade reglaget för enkelinstallationer av Aquamatic är det senaste tillskottet i Volvo Pentas utbud av reglage för elektronisk växling och gasreglering. Det är en kombination av exakt kontroll, ergonomisk design och en genuin känsla.

Läs mer om EVC


 

Joystick-körning för exakt och aktiv manövrering

 

Använd joysticken för att styra på ett bekvämt sätt. Du behöver bara trycka på eller rotera joysticken för att manövrera båten i alla hastigheter. EVC-systemet kan enkelt integreras med ett antal autopiloter.

Läs mer om EVC

          EVC-joystick för Aquamatic