Perfekt matchning för Aqua

En perfekt matchning – från roder till propellrar

Volvo Penta-drev ger dig ett komplett system där alla delar har utvecklats parallellt. För dig innebär det högre driftsäkerhet och bättre prestanda. Dreven och propellrarna

har utvecklats omsorgsfullt för att passa motorns vridmoment och båtens fart. På så sätt utnyttjas varje liten droppe av bränslet maximalt.
 Electronic Vessel Control        

Electronic Vessel Control

 

Volvo Pentas gemensamma EVC-plattform (Electronic Vessel Control) är ett system som ökar säkerheten och tillförlitligheten genom att övervaka och skydda motor och växellåda. EVC är ett CAN-bussbaserat, integrerat system med färre kablar och kraftiga marina anslutningar. Det här bidrar dessutom till att det är lätt att installera extrafunktioner som instrumenterings- eller programvarufunktioner.


 

En kontakt

 

Hos Volvo Penta har du en enda kontakt för alla ärenden. Komponenterna till hela framdrivningssystemet tillhandahålls direkt från din lokala Volvo Penta-återförsäljare. Det innebär enkel service och att du snabbare kommer ut till sjöss igen om du skulle råka ut för ett missöde under säsongen. 

        

aqua-anpassningstjänster