Inombordare

Inombordsdieselmotor

Volvo Pentas reaktionssnabba dieselmotorer för installationer med rak axel har utmärkta köregenskaper. Deras unika marina vridmoment och snabba acceleration i kombination med klassledande förhållande mellan effekt och vikt

gör dem till det överlägset bästa valet för ett stort antal olika användningsområden. Lägg till hög driftsäkerhet, bränsleekonomi, låga utsläppsnivåer och ett antal smarta funktioner så har du allt du behöver.


 EVC-prestanda    

Förbättra prestandan med hjälp av EVC

 

EVC-plattformen förbättrar Aquamatic-prestandan hos din inombordare ytterligare med olika funktioner för lättare manövrering, ökad säkerhet och förbättrad kontroll över båten.

Läs mer


 
Bränsleeffektivitet

Klassledande bränsleeffektivitet

En av de största fördelarna du kommer att märka, tack vare att Volvo Pentas motorer bygger på Volvokoncernens motorplattform, är bränsleeffektiviteten. Den är inte bara oerhört viktig för dina dagliga bränslekostnader utan även för ägandekostnaden på lång sikt.

     
Unikt marint vridmoment

Unikt marint vridmoment

Volvo Pentas dieselmotorers unika marina vridmoment sticker ut bland konkurrenterna genom att ge ökad lastfördelningskapacitet och snabb acceleration samt genom förmågan att behålla marschfart oavsett belastning och förhållanden till sjöss.