IPS-Installationen med EVC

EVC-reglage för IPS-installationer

Den nya generationen av Volvo Pentas EVC-reglage tar enkelheten till en ny nivå, med integrerade knappar för aktivering och finjustering av ett flertal funktioner. Enspaksläget, farthållaren och låghastighetsläget

är alla mycket lättåtkomliga. Tryck bara på knappen (beroende på vilket drivsystem du har, se specifikationerna nedan).

 EVC-reglage          

Volvo Penta IPS, dubbelinstallation

 

Det toppmonterade reglaget för Volvo Pentas IPS-dubbelinstallationer ger dig inte bara en ny utmärkande exteriör utan också flera påtagliga fördelar. Flera användbara funktioner har byggts in i reglaget, vilket innebär att EVC-funktionerna nu kan aktiveras och justeras enkelt via de lättåtkomliga knapparna på reglaget. Resultatet är ökad komfort, körbarhet och säkerhet.

Läs mer om EVC

Joystick-körning för exakt och aktiv manövrering


Använd joysticken för att styra på ett bekvämt sätt. Du behöver bara trycka på eller rotera joysticken för att manövrera båten i alla hastigheter. EVC-systemet kan enkelt integreras med ett antal autopiloter.

Läs mer om EVC
       Intuitiv joystickmanövrering

 evc-interceptor         

Perfekt trimning och perfekt balans

 

Det robusta interceptortrimsystemet (IS) ger optimal höjdnivå på båten och ökar sikten vid acceleration och i skarpa kurvor.

Läs mer om EVC

 

 

Till din tjänst

 

Färgdisplayen på 7 tum visar all tillgänglig information på det sätt du önskar: digitala eller analoga läsare, anpassad vy eller standardvy med mera för upp till tre motorer.

Läs mer om EVC

         evc-display