Hjälpmotorer

Hjälpmotorer

Ute till havs är din hjälpmotors driftsäkerhet och hållbarhet helt avgörande för livet och arbetet ombord. Tack vare ett långvarigt samarbete med ledande tillverkare och vår egen expertis inom marin kraftteknik kan Volvo Penta erbjuda dig ett brett sortiment med kompletta och kostnadseffektiva kraftlösningar ombord.

Våra hjälpmotorer är kända för sina tekniska egenskaper och överlägsna driftsäkerhetsstandarder. Oavsett vad du har för krav eller vilken typ av tillämpning det gäller hittar du den perfekta hjälpmotorn i vårt breda sortiment.


 Inbyggda egenskaper         

Inbyggda egenskaper

 

Som OEM-leverantör av utrustning till den marina industrin vill du förstås optimera dina produkter. Utöver hög driftsäkerhet har Volvo Pentas dieselmotorer uppenbara fördelar för användaren, till exempel hög servicevänlighet, extremt effektiv bränsleförbrukning och exceptionellt låga utsläppsnivåer. Konstruktions- och tillverkningsmässigt har de ett utmärkt förhållande mellan effekt och vikt och är dessutom plattformsoberoende och enkla att installera.

 

Volvo Penta är det perfekta alternativet för bland annat:

 

generatoraggregat, pumpar, kranar, hydraulaggregat, luftkompressorer, vattenhögtryckssystem, brandsläckningsutrustning, kvävepumpar, torrbulkhantering, ytbehandling, övermålning och rostborttagning.

  perfekt matchning