perfectly matched

Perfect op elkaar afgestemd

Een perfect team - van besturing tot schroef
De Volvo Penta hekaandrijving vormt een compleet systeem waarbij alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Dit vertaalt zich in een hogere betrouwbaarheid en hogere overall prestaties. De aandrijvingen en de schroeven zijn nauwkeurig ontworpen voor het motorkoppel en de kruissnelheid van de boot. Dit om uit elke druppel brandstof zo veel mogelijk stuwkracht te halen.

Electronic Vessel Control
Het EVC platform (Electronic Vessel Control) van Volvo Penta is een systeem dat de veiligheid en betrouwbaarheid verhoogt door de motor en aandrijving te bewaken en te beschermen. EVC is gebaseerd op de CAN-bustechnologie en vormt een geïntegreerd systeem met minder bedrading en met duurzame connectoren voor gebruik op zee. Daarnaast is het eenvoudig om extra functionaliteit te installeren, zoals instrumenten of nieuwe softwarefuncties.
Eén contactpersoon
Bij Volvo Penta heeft u voor alles één contactpersoon. De onderdelen van het gehele aandrijfsysteem zijn direct verkrijgbaar bij uw lokale Volvo Penta dealer. Dit maakt het onderhoud eenvoudig en zorgt dat u snel weer op het water bent als zich tijdens het vaarseizoen een ongewenste situatie heeft voorgedaan.