ATEX gecertificeerde motoren voor Zone 2

De Volvo Penta D5, D7 en D12 zijn zeer geschikt voor olie- en gasactiviteiten omdat ze superieure koppelkarakteristieken hebben. Ze vormen een economische en gemakkelijk te onderhouden oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar duurzame motoren met een laag geluidsniveau.

De conversie, goedkeuring, ondersteuning en levering van Volvo Penta Zone 2 motoren wordt uitgevoerd door Pyroban, de moederonderneming van een groep bedrijven dat op de internationale markt veiligheids- en milieuoplossingen aanbiedt. Pyroban biedt explosieveiligheid kits voor Volvo Penta dieselmotoren die werken in Zone 2 gebieden binnen de olie- en gasindustrie. Pyroban biedt ook kits voor motoren die worden gebruikt voor het aandrijven van apparatuur, zoals wirelining units, stikstof units, coil tubing units, cement- of bluswaterpompen. Een Pyroban kit koelt de temperatuur van het motorhuis, voorkomt vonkvorming en zorgt dat het toerental niet te hoog kan worden.
Voor informatie / Ontwerp / Technische gegevens:

Neem contact op met het Pyroban offshore team via +44 (0) 1273 466200, info@pyroban.com om uw toepassing en eisen te bespreken.