Aquamatic hekaandrijving

De toonaangevende hekaandrijving

De Volvo Penta-reeks voor dieselpakketten met hekaandrijving is ongeëvenaard. De common-rail dieselmotoren zijn scheepsdiesels, die exclusief door Volvo Penta zijn ontwikkeld en geproduceerd voor maritieme toepassingen. De Duoprop aandrijving DPH is de krachtigste en betrouwbaarste

hekaandrijving die beschikbaar is op de markt. Deze is gebouwd om het koppel en het vermogen van de motoren aan te kunnen en levert uitstekende efficiency bij alle snelheden. Veilig varen en manoeuvreren ook bij zware zee.


 Aquamatic High Performance Drive        

Diesel hekaandrijving met hoog prestatievermogen

Het Aquamatic hekaandrijvingssysteem is perfect afgestemd voor optimale prestaties. Volvo Penta heeft de ontwikkeling, het testen en de productie van het hele pakket in handen: de sleutel tot geweldige efficiëntie. Het systeem is leverbaar met een uitgebreide reeks opties.


Betere grip op het water

Betere grip op het water met hekaandrijving

Door de aanzienlijk verminderde trillings- en geluidsniveaus neemt het comfort aan boord toe en zijn de werkomstandigheden verbeterd.

           
Aquamatic EVC

Verbeterde prestaties met EVC

Het EVC-platform verbetert de prestaties van uw Aquamatic nog verder met een reeks voorzieningen voor eenvoudige besturing, verbeterde veiligheid en meer controle over het vaartuig.

 
Eenvoudiger en efficiënter sturen dankzij de hekaandrijving

Sturen wordt eenvoudiger en efficiënter

Manoeuvreren met de joystick is intuïtief en precies, zowel bij het varen als het aanmeren. Moeiteloos sturen.

   
Passende service van Volvo Penta

Ontwikkeld, geproduceerd en onderhouden door één bedrijf

Met Volvo Penta heeft u slechts één aanspreekpunt voor het hele IPS-pakket: motoren, aandrijvingen, schroeven, instrumenten, accessoires, service, garanties.