EVC-bedieningen voor Aquamatic-installaties

EVC-bedieningen voor Aquamatic-installaties

Volvo Penta EVC geeft een vereenvoudiging met geïntegreerde knoppen voor de activering en fijnafstemming van verschillende functies. De enkelvoudige hendelstand, cruisecontrol en de lage-toerenmodus zijn gemakkelijk toegankelijk: u hoeft alleen maar op een knop te drukken (afhankelijk van aandrijfsysteem,

zie hieronder voor specificaties). Voor de hekaandrijving zijn de knoppen voor de trimstand en de Powertrim Assistant handig in de bedieningselementen geïntegreerd.

Aquamatic, dubbele installaties             

Aquamatic, dubbele installatie

 

Het bovenop gemonteerde bedieningselement voor dubbele Aquamatic-installaties zorgt voor een opvallend exterieur, maar vooral ook voor een aantal zeer tastbare voordelen. Diverse handige functies zijn geïntegreerd in de bediening, wat betekent dat EVC-functies worden geactiveerd en aangepast via de eenvoudig toegankelijke knoppen in de bediening. Voor powertrim bevinden de knoppen zich op de hendel. Het resultaat is meer comfort, betere vaareigenschappen en verhoogde veiligheid.

Lees meer over EVC

 

 

Aquamatic, enkelvoudige installatie

 

Het bovenop gemonteerde bedieningselement voor enkele Aquamatic-installaties zorgt voor een opvallend exterieur, maar vooral ook voor een aantal zeer tastbare voordelen. Diverse handige functies zijn geïntegreerd in de bediening, wat betekent dat EVC-functies worden geactiveerd en aangepast via de eenvoudig toegankelijke knoppen in de bediening. Voor powertrim bevinden de knoppen zich op de hendel. Het resultaat is meer comfort, betere vaareigenschappen en verhoogde veiligheid.

Lees meer over EVC

             Aquamatic, enkelvoudige installatie

 Aquamatic, zijmontage, enkelvoudige installatie            

Aquamatic, zijmontage, enkelvoudige installatie

 

De bediening met zijmontage voor enkelvoudige Aquamatic-installaties is de meest recente aanvulling op het assortiment van bedieningselementen voor elektronisch schakelen en de gasstandregeling van Volvo Penta. Dit bedieningselement combineert nauwkeurige actie met een ergonomisch ontwerp en een solide uitstraling.

Lees meer over EVC


 

Manoeuvreren met de joystick voor precies en actief varen

 

Gebruik de joystick voor comfortabel en precies varen bij alle snelheden. U hoeft alleen maar de joystick te duwen en te draaien. Het EVC-systeem biedt een overzichtelijke interface met een aantal autopilots.

Lees meer over EVC

          Aquamatic EVC-joystick