Een perfecte Aqua-match

Een perfecte combinatie - van stuurplek tot schroef

Een hekaandrijving van Volvo Penta omvat een compleet systeem waarbij alle onderdelen parallel zijn ontwikkeld. Dit vertaalt zich in hogere betrouwbaarheid en prestaties. Het ontwerp van de aandrijvingen en schroeven

is nauwkeurig op het motorkoppel en de snelheid van de boot afgestemd. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk stuwkracht uit elke druppel brandstof te halen.
 Electronic Vessel Control        

Electronic Vessel Control

 

EVC (Electronic Vessel Control) is het gemeenschappelijke elektronische platform van Volvo Penta dat zorgt voor meer veiligheid en betrouwbaarheid door de motor en de transmissie te controleren en te beveiligen. EVC is een op de CAN-bus gebaseerd, geïntegreerd systeem dat met minder kabels werkt en is voorzien van solide connectoren voor scheepsgebruik. Bovendien vereenvoudigt het de installatie van extra functionaliteit, zoals instrumentatie of softwarefuncties.


 

Eén aanspreekpunt

 

Met Volvo Penta heeft u één aanspreekpunt voor alles. De onderdelen van het gehele aandrijfsysteem kunnen rechtstreeks bij uw Volvo Penta-dealer worden verkregen. Dit betekent eenvoudig onderhoud zodat u sneller weer op het water bent als zich in het seizoen een probleem heeft voorgedaan. 

        

aqua match services