EVC-bedieningen voor inboardinstallaties

EVC-bedieningen voor inboardinstallaties

De nieuwe generatie bedieningen van Volvo Penta geeft een vereenvoudiging met geïntegreerde knoppen voor de activering en fijnafstemming van verschillende functies. Stand met één hendel, cruisecontrol en

lage-toerenmodus zijn gemakkelijk toegankelijk: u hoeft alleen maar op een knop te drukken (afhankelijk van aandrijfsysteem, zie hieronder voor specificaties).

 

Inboard, dubbele installatie            

Inboard, dubbele installatie

 

Het bovenop gemonteerde bedieningselement voor dubbele inboardinstallaties van Volvo Penta zorgen voor een opvallend exterieur, maar vooral ook voor een aantal zeer tastbare voordelen. Diverse handige functies zijn geïntegreerd in de bediening, wat betekent dat EVC-functies worden geactiveerd en aangepast via de eenvoudig toegankelijke knoppen in de bediening. Het resultaat is meer comfort, betere vaareigenschappen en verhoogde veiligheid.

Lees meer over EVC

 

Enkelvoudige inboardinstallatie

 

Het bovenop gemonteerde bedieningselement voor enkelvoudige installaties binnenboord zorgt voor een opvallend exterieur, maar vooral ook voor een aantal zeer tastbare voordelen. Diverse handige functies zijn geïntegreerd in de bediening, wat betekent dat EVC-functies worden geactiveerd en aangepast via de eenvoudig toegankelijke knoppen in de bediening. Het resultaat is meer comfort, betere vaareigenschappen en verhoogde veiligheid.

Lees meer over EVC
              Enkelvoudige inboardinstallatie

 Inboard, zijmontage, enkelvoudige installatie            

Inboard, zijmontage, enkelvoudige installatie

 

De bediening met zijmontage voor enkelvoudige inboardinstallaties is de meest recente aanvulling op het assortiment van bedieningselementen voor elektronische schakel- en gasstandregeling van Volvo Penta. Dit bedieningselement combineert nauwkeurige actie met een ergonomisch ontwerp en een solide uitstraling.

Lees meer over EVC