Inboard

Volvo Penta binnenboordmotor

De Volvo Penta dieselmotoren voor binnenboordinstallaties met schroefas hebben uitzonderlijk goede vaareigenschappen, zoals een soepele en snelle reactie. Met hun unieke koppel en snelle acceleratie, in combinatie met een geweldige pk-gewichtsverhouding

zijn deze motoren de allerbeste keuze voor alle veeleisende booteigenaren. Daar komen de hoge betrouwbaarheid, een laag brandstofverbruik, lage emissies en een reeks slimme functies nog eens bij.


 Prestaties EVC    

Verbeterde prestaties met EVC

 

Het EVC-platform verbetert de prestaties van uw binnenboordmotor nog verder met een reeks voorzieningen voor eenvoudiger besturing, verbeterde veiligheid en meer controle over het vaartuig.

Meer informatie


 
Brandstofefficiëntie

Toonaangevende brandstofefficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen waarvan u profiteert omdat de motoren van Volvo Penta zijn gebaseerd op het motorplatform van de Volvo Group, is het lage brandstofverbruik. Dit is van groot belang voor uw dagelijkse brandstofkosten en voor de eigendomskosten op de lange duur.

     
Uniek motorkoppel

Uniek motorkoppel

Het unieke motorkoppel van de Volvo Penta-scheepsdiesels onderscheidt zich van de concurrentie door een grotere laadcapaciteit, snelle acceleratie en de mogelijkheid om een hogere kruissnelheid vast te houden, ongeacht de lading of de toestand van de zee.