Inzetbaarheid en totale eigendomskosten

Een hoge inzetbaarheid en lage totale eigendomskosten

Maximale inzetbaarheid begint altijd met een uitstekende productkwaliteit. Robuuste, krachtige motoren en aandrijfsystemen met een goed ontwerp. De materialen, uitstekende kennis en technische innovatie 

     

Beproefde technologieën zorgen voor betrouwbaarheid. De commerciële scheepsapparatuur van Volvo Penta is onder veeleisende omstandigheden over de hele wereld beproefd en getest, en dat al meer dan honderd jaar.

Eén bron voor ondersteuning

 

Eén bron voor ondersteuning van uw hele bedrijf en één aanspreekpunt voor het hele pakket: motoren, aandrijvingen, instrumenten, accessoires, service, garanties. Voor elk probleem is er een oplossing.

Voorspelbaarheid

 

Voorspelbaarheid verhoogt de inzetbaarheid. Om voorspelbaarheid te realiseren voor klanten heeft Volvo Penta serviceovereenkomsten opgesteld die het preventieve onderhoud dekken dat nodig is om optimale beschikbaarheid te garanderen gedurende de levenscyclus van uw installatie. Goede garanties, zelfs met uitgebreide dekking, bieden nog meer zekerheid voor beschikbaarheid en productiviteit.

Wereldwijde service en ondersteuning

 

Wereldwijde service en ondersteuning is cruciaal voor een maximale inzetbaarheid. Inzetbaarheid is beschikbaarheid. Met Volvo Penta wordt u ondersteund door een wereldwijd servicenetwerk en een logistiek systeem dat u ondersteunt met onderdelen en kennis waar u zich ook maar bevindt. Serviceovereenkomsten met verschillende dekkingen verlengen uw beschikbaarheid nog verder.


Inzetbaarheid en brandstof

Brandstofverbruik

Brandstofverbruik is de doorslaggevende factor voor operationele kosten en eigendomskosten. Brandstofverbruik is verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de totale operationele kosten. Elke brandstofbesparing die u behaalt, heeft meteen resultaat voor de opbrengsten