EVC IPS-installaties

EVC-bedieningen voor IPS-installaties

De nieuwe generatie bedieningen van Volvo Penta geeft een vereenvoudiging met geïntegreerde knoppen voor de activering en fijnafstemming van verschillende functies. Stand met één hendel, cruisecontrol en

lage-toerenmodus zijn gemakkelijk toegankelijk: u hoeft alleen maar op een knop te drukken (afhankelijk van aandrijfsysteem, zie hieronder voor specificaties).

 EVC-bedieningselementen          

Volvo Penta IPS en dubbele installatie

 

Het bovenop gemonteerde bedieningselement voor dubbele installaties van Volvo Penta IPS zorgen voor een opvallend exterieur, maar vooral ook voor een aantal zeer tastbare voordelen. Diverse handige functies zijn geïntegreerd in de bediening, wat betekent dat EVC-functies worden geactiveerd en aangepast via de eenvoudig toegankelijke knoppen in de bediening. Het resultaat is meer comfort, betere vaareigenschappen en verhoogde veiligheid.

Lees meer over EVC

Manoeuvreren met de joystick voor precies en actief varen


Gebruik de joystick voor comfortabel en precies varen bij alle snelheden. U hoeft alleen maar de joystick te duwen en te draaien. Het EVC-systeem biedt een overzichtelijke interface met een aantal autopilots.

Lees meer over EVC
       Intuïtief manoeuvreren met de joystick

 EVC-interceptor         

Perfecte trim - perfect evenwicht.

 

Het robuuste interceptortrimsysteem IS brengt de boot in alle omstandigheden in de juiste stand en geeft meer zicht bij acceleratie en in scherpe bochten.

Lees meer over EVC

 

 

Tot uw dienst

 

Het 7-inch kleurendisplay toont alle beschikbare informatie zoals u het wilt: digitale of analoge leesfuncties, aangepaste of standaardweergave, tot maximaal drie motoren.

Lees meer over EVC

         EVC-display