Bevoorradingsschepen

Bevoorradingsschepen en offshore-energiebedrijven

Wind, olie of gas. Volvo Penta levert diverse toepassingen voor offshorebedrijven. Volvo Penta levert vermogen voor meerdere offshoretoepassingen. Motoren met Atex-certificering voor Zone 2, door SOLAS goedgekeurde motoren voor reddings- en MOB-boten, generatoraggregaten aan boord van bevoorradingsschepen, Volvo Penta IPS als aandrijving

voor onderhoudsvaartuigen voor offshore windfarms en meer. Elke toepassing wordt ondersteund door het Volvo Penta-dealernetwerk. Als actieve partner leveren Volvo Penta-dealers alles wat nodig is om 24 uur per dag te voldoen aan de eisen van de industrie.
 transport van bemanning
      

Transport van bemanning

Volvo Penta IPS levert vermogen voor een aantal bevoorradingsschepen voor offshore-windfarms. Behalve een uitzonderlijk operationeel bereik en drastisch lagere brandstofkosten zijn de volgende voordelen van toepassing:


 
Hoge bedrijfssnelheid

Hoge bedrijfssnelheid

Geen tijd te verliezen: dat is vaak het verschil tussen succes en mislukking voor politie, kustwacht, ambulanceschepen en bevoorradingsschepen voor noodhulp. De Volvo Penta IPS levert een topsnelheid die 20% hoger is dan van een traditioneel aandrijvingssysteem.

   
Grote paaltrek

Grote paaltrek

Veilig in- en uitstappen van passagiers, uitrusting en lading op offshorelocaties, zelfs bij zware zee. De Volvo Penta IPS houdt de boot veilig en stabiel bij de meerpaal dankzij de EVC-regeling van de aandrijfeenheden.

 
Hoge bedrijfssnelheid

Volvo Penta IPS

Met joystick bestuurd aandrijfsysteem zorg voor moeiteloos en nauwkeurig manoeuvreren. Het systeem biedt ongeëvenaarde prestaties als het gaat om snelheid, bereik, lage geluidsniveaus, brandstofverbruik en geringe uitstoot.

        
Dynamic Positioning

Dynamic Positioning System

Het Dynamic Positioning System handhaaft de positie en koers van uw boot. Ideaal wanneer u wacht voor brandstof bijvullen of bij het uitladen van uitrusting of personeel bij een offshorelocatie.
 windcat workboats               

Windcat Workboats

 

Windcat Workboats ontwerpt, bouwt, bezit en exploiteert een vloot van meer dan 36 offshore transportvaartuigen voor bemanningen, met name voor de Europese offshore windsector en olie- en gasindustrie, maar ook buiten Europa. Als partner van Volvo Penta is een geoptimaliseerde aandrijving gegarandeerd bij het vervoeren van offshore personeel in een veilige en comfortabele omgeving.