Hulpmotoren

Hulpmotoren

Bij het werken op zee zijn de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw hulpmotoren van vitaal belang voor het leven en werken aan bord. Dankzij de lange samenwerking met toonaangevende fabrikanten en onze eigen expertise op het gebied van krachtige scheepsmotoren kan Volvo Penta u een uitgebreide reeks complete en zeer rendabele oplossingen bieden voor aan boord.

Onze hulpmotoren staan bekend om hun technische kwaliteiten en superieure betrouwbaarheid. Wat uw eisen ook zijn en ongeacht de toepassing, u vindt in onze uitgebreide reeks altijd de perfecte hulpmotor.


 Ingebouwde kwaliteit         

Ingebouwde kwaliteit

 

Als u als OEM apparatuur levert voor de maritieme sector wilt u optimale producten leveren. Naast hoge betrouwbaarheid levert een Volvo Penta-dieselmotor duidelijke voordelen voor gebruikers zoals makkelijk onderhoud, een zeer laag brandstofverbruik en een uitzonderlijk lage uitstoot. Wat ontwerp en fabricage betreft, bieden ze ook een uitstekende vermogen-gewichtverhouding, een gemeenschappelijk platform en eenvoudige installatie.

 

Volvo Penta – de perfecte match voor:

 

Generatoraggregaten, pompen, kranen, hydraulische accu's, luchtcompressors, hogedruk-watersystemen, brandblusapparatuur, stikstofpompen, verwerking van droge bulkgoederen, prepareren van oppervlakken, aanbrengen van nieuwe coating, roest verwijderen enzovoort.

  Een perfecte match