Maritieme generatoraggregaten en noodaggregaten

Maritieme generatoraggregaten en noodaggregaten

Alle Volvo Penta-generatoraggregaten worden compleet en getest geleverd, klaar voor installatie. Alle apparaten en aggregaten zijn voorzien van typegoedkeuring

van grote classificeringsinstellingen en kunnen worden geleverd met een certificaat.


 compact en eenvoudig te onderhouden                   

Compact en eenvoudig te onderhouden

 

Motoren en generatoraggregaten die minder ruimte innemen in de motorkamer maar wel goed toegankelijk zijn voor onderhoud, zijn kenmerkend voor Volvo Penta. Onze reeks is ontworpen voor snelle en probleemloze onderhoudstaken en de meeste motoren ondersteunen het gebruik van digitale diagnosehulpmiddelen.

Een betrouwbare werking is absoluut cruciaal voor generatoraggregaten en noodaggregaten. Alle stops – gepland en onverwacht – moeten tot een minimum worden gereduceerd. Om het onderhoud te vereenvoudigen beschikken Volvo Penta-motoren over eenvoudig toegankelijke onderhoudspunten om te besparen op tijd en kosten voor onderhoud.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Volvo Penta-motoren zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, een tijdbesparende kwaliteit voor zowel werven als OEM's. Bovendien zijn onze toepassingsingenieurs en gespecialiseerde monteurs wereldwijd beschikbaar voor al uw onderhoudsvragen.

     
belangrijkste voordelen

Belangrijkste voordelen

• Interne productie
• Hoge betrouwbaarheid
• Grotere inzetbaarheid
• Volledige classificatie
• Eenvoudige installatie
• Laag brandstofverbruik
• Lagere eigendomskosten

 
   
 
gemeenschappelijk motorplatform

Gemeenschappelijk motorplatform

Door het gemeenschappelijke platform voor Volvo Penta-motoren, die van dezelfde service en onderdelen gebruik kunnen maken, is de beschikbaarheid van onderdelen beter en de doorlooptijd korter. Dankzij de servicevoorzieningen van het Volvo Penta-dealernetwerk wordt ook het onderhouden van uw Volvo Penta-generatoraggregaat eenvoudiger.

   
Ontworpen en geassembleerd door Volvo Penta

Ontworpen, geassembleerd en getest door Volvo Penta

In de Volvo Penta-testfaciliteit worden de generatoraggregaten grondig getest onder dezelfde omstandigheden als aan boord van uw schip. Elke aandrijfeenheid ondergaat een uitgebreid testprogramma met acceptatie en delen van belasting, automatische start, testrun en goedkeuring van klasse.