Sportief en comfortabel

De besturing van de Aquamatic is een waar genot. Het systeem zorgt voor sportief en responsief varen bij een veilig en voorspelbaar gedrag van de boot. Met een indrukwekkend koppel dat al vanaf een laag toerental beschikbaar is, beschikt u over een enorme manoeuvreerkracht en snelle acceleratie die de boot sneller in plané brengt.

Daarnaast brengen de Duoprop-schroeven het vermogen over in het water op een onovertroffen manier. De twee tegengesteld draaiende schroeven behouden steeds hun grip, er is haast geen cavitatie en de koersstabiliteit is perfect. Al het vermogen stuwt de boot vooruit, waardoor zowel de topsnelheid als de acceleratie worden verbeterd.

Op het gebied van brandstofefficiency geeft Aquamatic met Duoprop-buitenboordmotoren het nakijken, met een drastische vermindering in brandstofverbruik en CO2-emissies. Dit kan nog verder worden verbeterd met de Powertrim assistant-functie die automatisch de trimstand aanpast tot de ideale aandrijfstand en een verminderd brandstofverbruik.

Tegelijkertijd zijn de geluids- en trillingsniveaus uitermate laag. De uitlaat onder water en schone motoren betekenen haast geen uitlaatgassen of geur aan boord. De schone, overzichtelijke achterspiegel is erg handig voor zwemmen en vissen.