inboard

Motoren en opties

binnenboord  inb Accessoires

 Motorserie

 Opties EVC

 Accessoires

De superieure Volvo Penta binnenboorddieselmotor

De Volvo Penta scheepsdieselmotoren voor binnenboordinstallaties met schroefas hebben uitzonderlijk goede vaareigenschappen, zoals een soepele en snelle reactie. Met hun unieke koppel en snelle acceleratie, in combinatie met een geweldige pk-gewichtsverhouding zijn deze binnenboordmotoren de allerbeste keuze voor alle veeleisende booteigenaren. Voeg hieraan toe de hoge betrouwbaarheid, een laag brandstofverbruik, lage emissies en een reeks slimme functiesen u heeft alles in huis voor een eersteklas vaarbeleving.


inb

Solide en robuuste binnenboordmotoren

De scheepsdieselmotoren van Volvo Penta zijn ontworpen als een enorm sterke constructie, met een stevig motorblok, een enkelvoudige cilinderkop en een ladderframe. Met een uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur als resultaat.

Lees meer over de Volvo Penta-dieselmotoren

inb

Uniek motorkoppel

De scheepsmotoren van Volvo Penta blinken uit door hun unieke koppel. Het hoge koppel bij lage toeren levert een snelle acceleratie naar planeren en een enorm manoeuvreervermogen. Bij hoge toeren neemt het koppel bij vol gas toe wanneer het motortoerental terugloopt. Ook geeft het een efficiënte kruissnelheid onder alle omstandigheden.

inb

Laag brandstofverbruik

Al geruime tijd is een laag brandstofverbruik een kenmerk van de Volvo Penta-dieselmotoren. Voor plezierboten betekent dit een grotere actieradius en meer vaarplezier.

inb

Veiliger en eenvoudiger varen

Het binnenboordsysteem kan worden uitgebreid met unieke functies voor veiliger en eenvoudiger varen. Elk onderdeel is ontwikkeld en geproduceerd door Volvo Penta voor een perfecte afstemming en optimale functionaliteit.

Lees meer over EVC-opties voor de Volvo Penta Inboard

inb

Het platform van mogelijkheden

Het Glass Cockpit-systeem bracht een revolutie te weeg in de besturing voor de pleziervaart. Samen met de scheepsmotoren, de elektronica en de unieke set opties, is dit geheel geïntegreerd in EVC, het elektronische platform van Volvo Penta.

Lees meer over de scheepselektronica

inb

Hoge kwaliteit van onderdelen en accessoires

Volvo Penta-onderdelen en -accessoires worden ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd met hetzelfde kwaliteitsniveau als de Volvo Penta-motoren. Dat betekent kwalitatief hoogstaande producten met een garantie, waarbij alle onderdelen origineel zijn en bij elkaar passen.
ips       ips

Meer tijd om te varen
Met Volvo Penta heeft u slechts één aanspreekpunt voor het hele pakket: motoren, transmissie, instrumenten, accessoires, service, garanties, enzovoort. Dit betekent minder problemen en meer tijd voor varen.

Lees meer over het dealernetwerk van Volvo Penta

    Eén system – één leverancier
Alle Volvo Penta-producten (schroeven, motoren, aandrijvingen, bedieningselementen, instrumenten, accessoires, enzovoort) zijn ontwikkeld met het oog op perfecte interactie en optimale prestaties. Dit betekent dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor het hele pakket, inclusief service en ondersteuning. Het is veilig, betrouwbaar en eenvoudig.

Lees meer over Service en ondersteuning