Een nieuw tijdperk voor het vermogen van jachten

Met Volvo Penta IPS heeft vaarplezier een nieuw tijdperk bereikt. De twee nieuwe units, de IPS1050 en de IPS1200, zijn gebaseerd op de krachtige D13-motor van Volvo die een enorme hoeveelheid voortstuwingsvermogen levert.

Volvo Penta IPS biedt nu een compleet assortiment voor jachten, sportkruisers en sportvissersboten van 9 tot meer dan 30 meter. Ongeacht de grootte van uw boot, geniet u nu de voordelen van een superieure actieradius bij kruissnelheid, meer brandstofefficiency, een hoge snelheid, nauwkeurige besturing en een ongeëvenaard comfort.

Aanmeren vanaf het achterdek
Volvo Penta IPS biedt een nieuw niveau van bedieningsgemak, vooral ook bij het aanmeren. Er kunnen tot vier joysticks worden geïnstalleerd: zo kunt u aanmeren terwijl u op het achterdek staat, waar u het beste zicht heeft.

Meerdere installaties
Volvo Penta IPS is beschikbaar in een uitgebreide reeks vermogensniveaus, en met installaties met drie of vier units beschikt u over nog meer opties.
IPS

IPS application grafiek. Het getal komt overeen met het krukasvermogen wat nodig is bij een gelijkwaardige binnenboord installatie
Installation
: A. Twin B. Triple C. Quadruple