banner

Stuurwielen

De nieuwe selectie van ergnomische ontworpen en robuste stuurwielen voor cabine en flybridge zijn perfect te combineren met Volvo Penta’s bedieningselementen en displays.

3 spaken leren stuurwiel
Een exclusief leren stuurwiel dat is ontworpen om perfect te combineren met de EVC bedieningselementen. Het heeft een symetrisch ontwerp for electronisch sturen en is aanbevolen voor binnengebruik. Leer en rvs (304) Diameter is 350 mm.

5 spaken tv stuurwiel
Gemaakt van hoge kwaliteit 316 rvs, dit robuste stuurwiel is aanbevolen voor buiten of voor op de flybridge. Symetrisch ontwerp voor electronisch sturen. Diameter is 370 mm.

Klassiek mahonie stuurwiel
Dit klassieke stuurwiel design past in de meeste interieurs en past ook perfect bij de nieuwe EVC bedieningselementen. Exclusieve mahonie en rvs (316). Het is aanbevolen voor binnengebruik en heeft een symetrisch design voor electrisch sturen. Diameter is 350 mm.

Sport Mahonie stuurwiel
Exclusief design karaktiseert dit sport mahonie stuurwiel. Het is aanbevolen voor binnnegebruik. Diameter is 340 mm.
rattar 
 

De 3 spaak leren stuurwiel past perfect bij de EVC bedieningselementen (links). De robuste 5 spaken rvs stuurwiel is buiten te gebruiken (rechts).

steering wheels

Bij de meeste interieurs past de klassieke mahonie stuurwiel (links). Sport mahonie stuurwiel met een een exclusief design (rechts).