banner

Autopilot

De Autopilot van Volvo Penta is het antwoord op uw vragen om het varen gemakkelijker en plezierig te maken. Zet je koers en relax.

Samen met de joystickbesturing, biedt de Autopilot een comfortabele manier om uw boot te manouvreren. De Autopilot is geintegreerd in het EVC systeem en vereist geen aparte start-up. Zet je koers, activeer de Autopilot op uw joystick en geniet van gemakkelijk varen.

U krijgt een perfecte controle van de koers in het heldere kleurendisplay en u kunt te allen tijde uw  koers aanpassen. Dankzij de schaduw functie  vergrendelt deze automatisch alle stuurwiel koerswijzigingen.  De Autopilot kan gebruikt worden zonder joystick.

De Autopilot is een onderdeel van Volvo Penta’s electronisch platform, EVC (Electronic Vessel Control). De nieuwe EVC generatie, EVC E, maakt het mogelijk eenvoudige installaties te combineren met tijd- en brandstof besparende functies. Volvo Penta EVC E is een uitgebreid systeem voor alle bootmotoren. Één systeem, één fabrikant, één manier van installeren en één contact voor alle service zaken, locaal maar ook wereldwijd.

Autopilot

De automatische piloot display is full-colour en makkelijk af te lezen.

Autopilot

De menu’s in het display van de automatische piloot geven mooie totaal beelden.