banner

Cruisecontrol

Met de cruisecontrol kunt u de juiste snelheid vinden en behouden, snel en gemakkelijk comfortabel varen op zee.

Verfijn uw snelheid op zee
Met de cruisecontrol, kunt u een specifieke snelheid instellen voor uw boot, zonder het gebruik van de gashendel. U kunt de snelheid gemakkelijk fine-tunen. Plaats uw hand op het bedieningspaneel en stel het motortoerental in met uw vingertoppen. De cruisecontrol deactiveert direct op gas beweging.

Verhoogde veiligheid en geoptimaliseerde brandstofefficiëntie
De cruisecontrol maakt het aanpassen van de snelheid heel eenvoudig ook in winderige of natte omstandigheden. Het maakt het varen veiliger. Ook in overvolle jachthavens en smalle doorgangen kunt u ook kleine aanpassingen doen in uw snelheid door middel van de vingertopbediening.

Tijdens het gebruik, de cruise control biedt een hogere mate van brandstofefficiency. De cruisecontrol is ook een perfecte match voor de Low-speed mode.

EVC-accessoires
Slimme accessoires die varen eenvoudiger en milieuvriendelijker maken. Plug-in installatie van instrumenten, actieve monitoring en het oplossen van problemen, motorgegevens op de kaartplotter en de mogelijkheid om de bootfuncties te upgraden op een later tijdstip. Het is snel en makkelijk om Volvo Penta EVC accessoires te installeren in een boot uitgerust met Volvo Penta EVC. Dit zijn enkele van de opties die beschikbaar zijn met elektronische Volvo Penta's platform, EVC.

Eigenschappen:
• Vingertop controle
• Fijnafstemming van de snelheid
• Optimaliseren van het brandstofverbruik
• Deactiveert na een gasbeweging
• Perfect te combineren met EVC Low-speed mode
Cruise control