banner

Tow Mode

De Tow mode voor de Volvo Penta diesel en benzine Aquamatic aandrijvingen maakt wakeboarden en waterskiën gemakkelijker, veiliger en leuker! De Tow mode zorgt ervoor dat uw boot automatisch naar het vooraf ingestelde motortoerental accelereert en deze snelheid vasthoud voor maximaal watersport plezier.

Eenvoudig te installeren
De Tow mode bestaat uit eenvoudig te installeren software voor de Volvo Penta diesel en benzine Aquamatic aandrijvingen met EVC in een enkelvoudige installatie. Het grootste voordeel van de Tow mode is dat een maximum toerental kan worden ingesteld om te voorkomen te snel te gaan.

Eenvoudig te bedienen
Met het EVC controle paneel stelt u het maximale toerental in. Wanneer u vervolgens vol gas geeft met de gashendel zal de motor op maximaal vermogen accelereren maar het ingestelde toerental niet overschrijden. Onder wisselende belastingen bijvoorbeeld wanneer de skiër een bocht maakt past het systeem automatisch aan om het toerental te handhaven. De bestuurder kan eenvoudig via het instrumentenpaneel de snelheid aanpassen.

Een Volvo Penta EVC accessoire
De Tow mode is een van de vele slimme EVC accessoires die varen gemakkelijker en milieuvriendelijker maken. De EVC accessoires worden ontwikkeld, ontworpen en onderhouden door Volvo Penta en zijn perfect afgestemd op uw Volvo Penta motor.
Tow Mode