båt

Enklare båtliv med Aquamatic

Med Aquamatic blir komforten ombord överlägsen en utombordsmotor på många sätt. Akterspegeln blir mindre belamrad och mer tillgänglig för fiske och bad. Dessutom genererar Aquamatic låga ljud-, utsläpps- och vibrationsnivåer, vilket gör livet ombord behagligare när motorn är i gång. 

Spännande tillbehör
Bland tillbehören hittar du många funktioner som gör båtlivet mer spännande. De flesta är nu integrerade i reglagen. Det ger helt ny komfort för dig som står vid rodret. Här är några exempel:

Powertrim Assistant ger dig automatiskt bästa möjliga
trimvinkel. Din båt får perfekt gångläge för maximal prestanda och minimal bränsleförbrukning.

Joysticken är skepparens bästa vän som gör tilläggningen enkel – till och med kul! För bara joysticken åt det håll som du vill att båten ska röra sig så reagerar båten på dina kommandon. Framåt, bakåt, rakt åt sidan eller rotera. 

7-tums färgdisplayen är användarvänlig tack vare
lättförståeliga menyer.

Enspaksfunktionen låter dig köra dubbla, trippla eller kvadrupla motorer med en manöverspak. Mycket bekvämt och säkert vid körning i grov sjö.

Farthållaren håller båtens fart och föraren kan finjustera den med en lättåtkomlig knapp på reglaget. 

   
 
Med Tow mode blir det roligare, enklare och säkrare att åka gummiring, wakeboard och vattenskidor. Tow mode accelererar upp båten automatiskt till ett förinställt motorvarvtal och håller den farten så att du får ut mesta möjliga av din vattensport.