2+3

Garanti 2+3

Som ejer af en af Volvo Pentas lystbådsmotorer drager du fordel af vores forbedrede garanti, der dækker både motor og gearkasse. Fra modelåret 2014 udvider vi vores garanti til 2+3 år eller antal driftstimer, alt efter hvad der kommer først. De første to år* dækker garantien hele motorpakken, og de efterfølgende tre år* dækkes de primære komponenter. Tilbehør, der er købt sammen med motorerne, er også dækket i den udvidede garantiperiode.              

Denne udvidede garanti afspejler den kvalitet, som du kan forvente af vores produkter.     

Nogle oplysninger om den nye garanti    
• I løbet af de første to års brug* tilbyder Volvo Pentas internationale begrænsede garanti reparation eller udskiftning af defekte dele eller af hele produktet.  
• Som det er almindeligt i branchen har garantien en begrænsning på antal driftstimer afhængigt af den anvendte motor og gearkasse. Tidsbegrænsningen er dog generøs med tanke på, at den begrænsede garanti kun dækker fritidsbrug. 
• Den yderligere garanti på op til 3 år for primære komponenter* træder i kraft, når den indledende garantiperiode er udløbet. Det giver dig – bådens ejer – yderligere beskyttelse.
• Et ekstra element er, at tilbehør, der betragtes som en del af motorpakken, er dækket i op til to år.   

* Garantien dækker år eller antal driftstimer, alt efter hvad der kommer først.