Aquamatic-perävetolaite

Maailman johtava perävetolaite

Volvo Pentan valikoima dieselperävetolaitepaketteja on vertaansa vailla. Yhteispainedieselmoottorit ovat meridieseleitä, jotka Volvo Penta on kehittänyt ja valmistanut yksinomaan merikäyttökohteisiin. DPH Duoprop -vetolaite on vankin ja luotettavin

vetolaite markkinoilla. Se on rakennettu kestämään moottoreiden vääntö ja teho ja se on erinomaisen suorituskykyinen kaikilla nopeuksilla. Sen avulla aluksen ajo ja käsittely on turvallista myös kovassa merenkäynnissä.


 Tehokas Aquamatic-vetolaite        

Tehokas vetolaite

Aquamatic-perävetolaitejärjestelmä sopii erinomaisesti optimaaliseen suorituskykyyn. Volvo Penta kehittää, testaa ja valmistaa koko paketin – se on tärkeää erinomaisen tehon kannalta. Saatavana on laaja valikoima vaihtoehtoja.


Parempi veteen kohdistuva voima

Parempi veteen kohdistuva voima

Vähäisempi tärinä ja melu parantavat aluksella olevien mukavuutta ja tarjoavat paremmat työskentelyolosuhteet.

           
Aqua EVC

Parempi suorituskyky EVC:llä

EVC-järjestelmä parantaa Aquamaticin suorituskykyä. Siinä on paljon ominaisuuksia aluksen helpompaan käsittelyyn, parempaan turvallisuuteen ja parannettuun hallintaan.

 
Ohjaus helpompi ja tehokkaampi

Tee ohjauksesta helpompaa ja tehokkaampaa

Joystick-ohjaus on intuitiivista ja tarkkaa sekä ajossa että laituroinnissa. Vaivatonta ohjausta sormenpäillä.

   
Sovitettu huolto

Moottorit suunnittelee, valmistaa ja huoltaa yksi ja sama yhtiö

Volvo Pentalla tarvitset vain yhden yhteyspisteen koko IPS-paketille: moottoreille, vetolaitteille, potkureille, mittareille, lisälaitteille, huollolle, takuulle yms.