Aqua täydellisen sopiva

Täydellinen sovitus peräsimestä potkuriin

Volvo Penta -perävetolaite tarjoaa täydellisen järjestelmän, jonka kaikki osat on kehitetty rinnakkain. Se tarkoittaa parempaa luotettavuutta ja suorituskykyä. Vetolaitteet ja potkurit

on suunniteltu tarkkaan vastaamaan moottorin vääntöä ja aluksen nopeutta. Saat suurimman mahdollisen tehon irti jokaisesta polttoainepisarasta.
 Electronic Vessel Control        

Electronic Vessel Control

 

Volvo Pentan EVC-järjestelmä (Electronic Vessel Control) on järjestelmä, joka parantaa turvallisuutta ja luotettavuutta valvomalla ja suojaamalla moottoria ja vaihteistoa. EVC on CAN-väylään perustuva integroitu järjestelmä, jossa on normaalia vähemmän johdotuksia ja jossa käytetään raskaaseen käyttöön tarkoitettuja meriliittimiä. Järjestelmä myös helpottaa lisätoimintojen, kuten mittaristojen tai ohjelmistotoimintojen, asentamista.


 

Yksi yhteyspiste

 

Volvo Pentalla voit huolehtia asioinnista keskitetysti. Voit hankkia kaikki propulsiojärjestelmän osat suoraan paikalliselta Volvo Penta -jälleenmyyjältäsi. huolto sujuu vaivattomasti ja pääset nopeasti takaisin vesille vikatilanteiden sattuessa. 

        

aqua sovitettu huolto