Sisäperämoottori

Dieselsisäperämoottori

Herkästi kaasuun vastaavat akselivetoiset Volvo Penta -dieselsisäperämoottorit loistavat ajettavuudessa. Ainutlaatuinen merivääntö ja nopea kiihtyvyys yhdessä luokkansa johtavan teho-painosuhteen kanssa

tekevät näistä moottoreista ylivoimaisen valinnan useimmille vaativille veneilijöille. Kun tähän lisätään vielä luotettavuus, polttoainetehokkuus, pienet päästöt ja laaja valikoima älykkäitä toimintoja, sinulla on kaikki tarvittava.


 EVC-suorituskyky    

Parempi suorituskyky EVC:llä

 

EVC-järjestelmä parantaa sisäperämoottorin suorituskykyä. Siinä on paljon ominaisuuksia aluksen helpompaan käsittelyyn, parempaan turvallisuuteen ja parannettuun hallintaan.

Lue lisää


 
Polttoainetalous

Luokkansa johtava polttoainetalous

Koska Volvo Penta -moottorit perustuvat Volvo Groupin moottoreihin, polttoainetalous on eräs niiden tärkeimmistä eduista. Tämä on tärkeää sekä päivittäisten polttoainekulujen että pitempiaikaisten omistuskustannusten kannalta.

     
Ainutlaatuinen merivääntö

Ainutlaatuinen merivääntö

Volvo Pentan dieselmoottoreiden ainutlaatuinen merivääntö on parempi kuin kilpailijoiden, koska se tarjoaa suuremman kuormakapasiteetin, nopean kiihtyvyyden ja korkean matkanopeuden pitämisen kuormasta ja merenkäynnistä riippumatta.