Käytettävyysaika ja kokonaisomistuskustannukset

Miten käytettävyysaika pidetään korkeana ja kokonaisomistuskustannukset matalina

Maksimaalinen käytettävyysaika alkaa aina erinomaisesta tuotteen laadusta. Hyvin suunniteltuja, vankkoja, tehokkaita moottoreita ja vetolaitteita. Materiaalit, erinomainen suunnittelu ja innovatiivisuus 

     

Hyväksi havaitut teknologiat tarkoittavat luotettavuutta. Volvo Pentan kaupallisia merilaitteita on kokeiltu ja testattu vaativissa olosuhteissa kaikkialla maailmassa – jo yli sadan vuoden ajan.

Yksi tukilähde

 

Yksi tukilähde koko toiminnallesi ja yksi yhteyspiste koko paketille: moottoreille, vetolaitteille, mittareille, lisälaitteille, huollolle, takuulle. Mikään ongelma ei jää käsittelemättä.

Ennakoitavuus

 

Ennakoitavuus lisää käytettävyysaikaa. Toiminnan ennustettavuuden takia Volvo Penta on suunnitellut palvelusopimuksia, jotka kattavat huollon ja ennaltaehkäisevän kunnossapidon, joita tarvitaan optimaalisen käytettävyysajan varmistamiseksi asennuksesi käyttöiän ajaksi. Hyvä takuu, jopa laajennettu takuu, varmistaa käytettävyysaikaa ja tuottavuutta vielä lisää.

Maailmanlaajuinen palvelu ja tuki

 

Globaali huolto ja tuki on tärkeää parhaan käytettävyysajan kannalta. Käytettävyys tarkoittaa saatavuutta Volvo Pentan globaali huoltoverkosto ja maailmanlaajuinen logistiikkajärjestelmä tukevat sinua varaosien ja tiedon avulla missä vain. Erilaiset huoltosopimukset lisäävät vielä käytettävyysaikaa.


Käytettävyysaika polttoaine

Polttoainetalous

Polttoainetalous on tärkein tekijä käyttö- ja omistuskustannuksissa. Polttoaineen kulutus on suurin osa kokonaiskäyttökustannuksia. Kaikki säästöt polttoainekustannuksissa näkyvät suoraan tuloksessa