aktiivista ajoa

Aktiivista ja tarkkaa ajamista

 

Turvallista ja ennakoitavaa ajamista – Volvo Penta IPS -järjestelmällä varustetun aluksen ajaminen on intuitiivisempää ja paljon helpompaa kuin sisäperämoottorialuksen. Salaisuus ovat ohjattavat podit, jotka ohjaavat koko työntövoiman

     

haluttuun suuntaan. Ne reagoivat käyttäjän komentoihin välittömästi ja tarkasti, aluksen kääntöympyrä on pieni ja kulku viivasuoraa. Ominaisuudet tekevät ajosta turvallista ja ennakoitavaa.


 Intuitiivista ajoa              

Intuitiivinen käyttöliittymä

 

Volvo Penta IPS:ään on saatavana toimintoja erilaisiin tarpeisiin. Uudessa käyttöliittymässä useimmat ominaisuudet on integroitu suoraan hallintalaitteisiin, minkä ansiosta aluksen ohjaus on entistä helpompaa. Seuraavassa joitakin poimintoja ominaisuuksista:

joystick-laiturointi 

Joystick-laiturointi

 

Paina joystickiä siihen suuntaan, mihin haluat veneen liikkuvan, tai käännä alusta paikallaan kiertämällä sauvan yläosaa.

 

         
 
Dynamic Positioning System

Dynamic Positioning System

 

säilyttää veneen sijainnin ja suunnan tuulista ja virtauksista riippumatta. Erinomainen ominaisuus, hyödyllinen monissa tilanteissa.

 
yksivipuhallintalaite

Yksivipuhallintalaitteella

 

voi hallita kaikkia moottoreita yhdellä ohjausvivulla. Helppoa ja tarkkaa myös kovassa merenkäynnissä.

 

 

 

 

laiturointiasema 

Laiturointiasema

 
Volvo Penta IPS -järjestelmä mahdollistaa jopa neljän joystickin asennuksen. Voit helpottaa suuren aluksen laiturointia asentamalla yhden peräkannelle.

 
 
vakionopeudensäädin 

Vakionopeudensäädin

 
tarjoaa moottorin kierrosnopeuden hallinnan sormenpäillä ja optimoi polttoaineen kulutuksen.