EVC IPS-asennukset

EVC-hallintalaitteet IPS-asennuksiin

Volvo Pentan EVC-hallintalaitteiden uusi sukupolvi vie yksikertaisuuden uudelle tasolle. Integroitujen painikkeiden avulla voit kytkeä käyttöön ja hienosäätää useita toimintoja. Yksivipuhallintalaite, vakionopeudensäädin ja hidasajo-

toiminto toimivat helposti painikeohjauksella (ominaisuudet riippuvat vetolaitejärjestelmästä; lisätietoja seuraavassa).

 EVC-hallintalaitteet          

Volvo Penta IPS, kaksoisasennus

 

Volvo Pentan IPS:n sisäperämoottorin kaksoisasennusten päälleasennettava ohjausyksikkö tarjoaa yksilöllisen ulkomuodon lisäksi joukon tuntuvia etuja. Ohjausyksikköön on rakennettu hyödyllisiä toimintoja, joten EVC-toimintojen aktivointi ja säätö tehdään nyt ohjausyksikön helppokäyttöisten painikkeiden avulla. Tuloksena on lisääntynyt käyttömukavuus sekä parempi ohjattavuus ja turvallisuus.

Lue lisää EVC-järjestelmästä

Joystick-ohjaus tarkkaan ja aktiiviseen ohjaukseen


Käytä joystick-ohjausta mukavaan ohjaukseen – myös tarkkaan – kaikilla nopeuksilla. Joystickiä tarvitsee vain painaa ja kääntää. EVC-järjestelmän voi liittää helposti useisiin automaattiohjausjärjestelmiin.

Lue lisää EVC-järjestelmästä
       Joyctick intuitiivista ohjausta

 EVC-trimmiyksikkö         

Täydellinen kulkuasento – täydellinen tasapaino

 

Vankka trimmijärjestelmä IS tarjoaa optimaalisen aluksen kulkuasennon kaikissa olosuhteissa ja paremman näkyvyyden kiihdytyksen ja jyrkkien käännösten aikana.

Lue lisää EVC-järjestelmästä

 

 

Palveluksessasi

 

Seitsemäntuumainen näyttö esittää kaiken saatavilla olevan tiedon haluamallasi tavalla: digitaaliset tai analogiset lukijat, räätälöity tai vakionäyttö jne. jopa kolmelle moottorille.

Lue lisää EVC-järjestelmästä

         EVC-näyttö