rannikkovartiosto

Rannikkovartiosto ja -partiointi

Suorituskyky ja turvallinen käsiteltävyys ovat hyvin tärkeitä vaativissa rannikkovartiointi- ja tarkkailuoperaatioissa. Volvo Penta -moottorit ja -voimansiirtojärjestelmät ovat tunnettuja verrattomasta kiihtyvyydestä

sekä kantavuudesta. Eräs salaisuuksista on ainutlaatuinen vääntö – Volvo Pentan tunnusmerkki, jolla saadaan suuri vääntö matalilla kierrosnopeuksilla sekä täyden kaasun vääntö, joka selviytyy myös raskaista lasteista.

Suuri vääntö

 

Volvo Penta -moottorit ja -voimansiirtojärjestelmät ovat tunnettuja verrattomasta kiihtyvyydestä ja kantavuudesta. Salaisuus on ainutlaatuinen vääntö, eräs Volvo Pentan tunnusmerkeistä. Suuri vääntö matalilla kierrosnopeuksilla tarjoaa:

• nopean kiihdytyksen liukuun

• suuren ohjausvoiman Suurilla kierrosnopeuksilla täyskaasuvääntö lisääntyy, jos moottorin kierrosnopeus laskee.

• suuren toimintanopeuden myös kovassa merenkäynnissä ja täyteen lastatulla aluksella

      Suuri vääntö 


yhteispaineruiskutus                

Yhteispaineruiskutus-perävetolaite

 
Volvo Pentan valikoima dieselperävetolaitepaketteja on vertaansa vailla. Yhteispainedieselmoottorit ovat meridieseleitä, jotka Volvo Penta on kehittänyt ja valmistanut merikäyttökohteisiin. DPH Duoprop -vetolaite on maailman vankin ja luotettavin perävetolaite.

Se on rakennettu kestämään moottoreiden vääntö ja teho ja se on erinomaisen suorituskykyinen kaikilla nopeuksilla. Sen avulla aluksen ajo ja käsittely on turvallista myös kovassa merenkäynnissä.