Huoltoalukset

Huoltoalukset & rannikon energia

Tuuli, öljy tai kaasu. Volvo Penta on mukana kaikenlaisissa rannikkokäyttökohteissa. Volvo Penta toimittaa energiaa useisiin rannikkokäyttökohteisiin. Atex-sertifioituja moottoreita Zone 2, SOLAS-hyväksytyille moottoreille pelastus- ja MOB-aluksille, aggregaatteja huoltoaluksilla, Volvo Penta IPS:n energiaa rannikon tuulivoimaloiden

huoltoaluksille ja muille. Jokaista käyttökohdetta tukee Volvo Penta -jälleenmyyjäverkosto. Aktiivisena kumppanina Volvo Penta -jälleenmyyjät tarjoavat kaiken tarvittavan alan ympärivuorokautisten vaatimusten täyttämiseen.
 Miehistönkuljetus
      

Miehistönkuljetus

Volvo Penta IPS antaa energiaa useille huoltoaluksille, joita käytetään rannikon tuulivoimaloissa. Erinomaisen toimintasäteen ja pienentyneiden polttoainekustannusten lisäksi etuja ovat:


 
Korkea käyttönopeus

Korkea käyttönopeus

Ei aikaa hukattavaksi – se on usein erona onnistumisen ja epäonnistumisen välillä poliiseilla ja rannikkovartiostoilla, meriambulansseilla ja hätätoimissa olevilla huoltoaluksilla. Volvo Penta IPS tarjoaa jopa 20 % korkeamman huippunopeuden kuin perinteinen järjestelmä.

   
Valtava pollaripito

Valtava pollaripito

Turvallinen ihmisten, laitteistojen ja kuorman lastaus ja purkaminen merellä, jopa kovassa merenkäynnissä. Volvo Penta IPS pitelee alusta turvallisesti ja vakaasti pollaria vasten EVC:n hallitseman pod-toiminnan ansiosta.

 
Korkea käyttönopeus

Volvo Penta IPS

Joystickillä ohjattava ajojärjestelmä tarkkaan ja helppoon ohjaukseen. Järjestelmä tarjoaa luokkansa parasta suorituskykyä nopeuden, matkan, pienen melun, polttoainetalouden ja pienten päästöjen suhteen.

        
Dynamic Positioning

Dynamic Positioning System

Säilytä veneen asema ja kurssi vakaana Dynamic Positioning Systemin avulla. Täydellinen ominaisuus, kun odotetaan tankkausta tai valmistaudutaan laitteistojen tai henkilöiden purkamiseen merellä.
 windcat workboats               

Windcat Workboats

 

Windcat Workboats suunnittelee, rakentaa, omistaa ja liikennöi yli 36 miehestönkuljetusaluksen laivastoa pääasiassa Euroopan tuulivoimalasektorilla mutta myös öljy- ja kaasualalla sekä Euroopan ulkopuolella. Kumppanuus Volvo Pentan kanssa varmistaa optimoidun propulsion henkilöstön siirrossa merelle turvallisessa ja mukavassa ympäristössä.