Apumoottorit

Apumoottorit

Kun veneillään merellä apumoottoreiden luotettavuus ja kestävyys ovat hyvin tärkeitä. Volvo Pentan pitkä yhteistyö johtavien valmistajien kanssa ja oma asiantuntemus merimoottorisuunnittelussa mahdollistavat laajan valikoiman täydellisiä ja hyvin kustannustehokkaita veneiden moottoriratkaisuja.

Apumoottorimme ovat tunnettuja teknisistä ominaisuuksistaan ja erinomaisesta luotettavuudestaan. Vaatimuksista tai käyttökohteesta riippumatta valikoimistamme löytyy juuri sopiva apumoottori.


 Sisäänrakennetut ominaisuudet         

Sisäänrakennetut ominaisuudet

 

Meriteollisuuden OEM-valmistajan kannattaa optimoida tuotteensa. Luotettavuuden lisäksi Volvo Penta -dieselmoottorilla on selkeitä etuja käyttäjälle, kuten hyvä huollettavuus, erinomainen polttoainetalous ja hyvin pienet päästöt. Suunnittelun ja valmistuksen näkökulmasta niillä on myös erinomainen teho-painosuhde, niiden alustaa voidaan käyttää useissa kohteissa ja ne on helppo asentaa.

 

Volvo Penta – täydellisen sopiva:

 

aggregaateille, pumpuille, nostimille, hydraulisille tehonlähteille, ilmakompressoreille, korkeapainevesijärjestelmille, sammutuslaitteille, typpipumpuille, kuivakuormakäsittelyyn, pohjustustöihin, uudelleenmaalaukseen, ruosteenpoistoon jne.

  täydellisen sopiva