Meriaggregaatit ja hätäsarjat

Meriaggregaatit ja hätäsarjat

Kaikki Volvo Penta -aggregaatit toimitetaan täydellisinä ja testattuina, valmiina asennettavaksi alukseen. Kaikki laitteistot ja sarjat on tyyppihyväksytty

tärkeimpien luokituslaitosten toimesta ja niille on olemassa sertifikaatit.


 kompakti, mutta helppo huoltaa.                   

Kompakti, mutta helppo huoltaa.

 

Moottorit ja generaattorit, jotka vievät vähemmän tilaa konehuoneessa, mutta joita on silti helppo huoltaa, ovat aina olleet Volvo Pentan tunnusmerkki. Valikoimamme on suunniteltu nopeisiin ja ongelmattomiin huoltotoimenpiteisiin. Useimmat moottorit tukevat tietokonediagnostiikkatyökalujen käyttöä.

Luotettava toiminta on erittäin tärkeää sekä aggregaattien että hätäsarjojen tapauksessa. Kaikki seisahdukset – suunnitellut ja odottamattomat – täytyy vähentää minimiin. Huollon helpottamiseksi Volvo Penta -moottoreissa on helppopääsyiset huoltokohdat, jotka vähentävät kunnossapitoaikaa ja -kustannuksia.

Helppo asennus

Helppo asennus

Volvo Penta -moottorit on suunniteltu helposti asennettaviksi. Se on aikaasäästävä ominaisuus, josta hyödyt edustitpa sitten laivanvarustamoa tai OEM-valmistajaa. Lisäksi insinöörimme ja teknikkomme ovat saatavilla kaikkialla maailmassa, jos tarvitset tukea.

     
tärkeimmät edut

Tärkeimmät edut

• Oma tuotanto
• Hyvä luotettavuus
• Parempi käytettävyysaika
• Täysin luokiteltu
• Helppo asennus
• Hyvä polttoainetalous
• Pienemmät omistuskustannukset.

 
   
 
yhteinen moottorialusta

Yhteinen moottorialusta

Volvo Penta -moottoreiden alustojen yhtenevyys – samoja huolto- ja kunnossapito-osia – helpottaa varaosien saatavuutta ja lyhentää läpimenoaikoja. Volvo Penta -jälleenmyyjäverkoston huolto-osaaminen parantaa Volvo Penta -aggregaattisi huollettavuutta.

   
Itse suunniteltu, koottu

Itse suunniteltu, koottu ja testattu

Aggregaatit testataan Volvo Pentan testausyksikössä huolellisesti samoissa olosuhteissa kuin ne ovat alukseesi asennettuina. Jokainen voimanlähde käy läpi laajan testausohjelman, johon sisältyy kuorman vastaanotto, kuorman jakaminen ja automaattikäynnistys sekä koeajo ja luokkahyväksyntä.