inboard

Moottorit ja lisävarusteet

sisämoottori  sisämoottori  Lisävarusteet

 Moottorivalikoima

 EVC-lisävarusteet

 Lisävarusteet

Erinomaiset dieselsisämoottorit

Herkästi ohjausliikkeisiin vastaavat akselivetoiset Volvo Penta -dieselsisämoottorit loistavat ajettavuudessa. Ainutlaatuinen merivääntömomentti ja hyvä kiihtyvyys yhdessä luokkansa johtavan teho-painosuhteen kanssa tekevät näistä moottoreista ylivoimaisen valinnan useimmille vaativille veneilijöille. Tähän kun lisätään vielä luotettavuus, polttoainetehokkuus, pienet päästöt ja laaja valikoima älykkäitä toimintoja, sinulla on kaikki, mitä tarvitset ensiluokkaiseen veneilyyn.


inb

Vankat moottorit

Volvo Penta -meridieseleiden jäykkä sylinteriryhmä, yhtenäinen sylinterikansi ja tikapuurunko ovat esimerkkejä suunnittelun ja toteutuksen tavoitteesta luoda kestävä rakenne. Näin saavutetaan erinomainen luotettavuus ja pitkä käyttöikä.

Lue lisää Volvo Pentan dieselmoottoreista.

inb

Ainutlaatuinen merivääntömomentti

Volvo Penta -moottoreissa on ainutlaatuinen merivääntömomentti. Suuri vääntö alhaisilla kierroksilla antaa hyvän kiihtyvyyden liukuun ja suuren ohjausvoiman. Suurilla kierroksilla täyskaasuvääntömomentti lisääntyy, jos moottorin kierrosluku laskee, minkä ansiosta matkanopeus saavutetaan tehokkaasti kaikissa olosuhteissa.

inb

Pieni polttoaineenkulutus

Polttoainetehokkuus on jo pitkään ollut tunnusomaista Volvo Penta -dieselmoottoreille. Huviveneilijöille pieni polttoaineen kulutus tarkoittaa pitkää toimintasädettä ja hyvää veneilynautintoa.

inb

Turvallisempaa ja helpompaa veneilyä

Sisämoottorijärjestelmää voidaan laajentaa ainutlaatuisilla toiminnoilla, jotka tekevät veneilystä turvallisempaa ja helpompaa. Jokainen osa on Volvo Pentan kehittämä ja valmistama – näin saavutetaan täydellinen yhteensopivuus ja optimaalinen toiminta.

Lue lisää Volvo Pentan sisämoottoreiden EVC-lisävarusteista

inb

Mahdollisuuksien järjestelmä

Lasiohjaamojärjestelmä on mullistanut huviveneiden hallinnan ja valvonnan. Volvo Pentan EVC-sähköjärjestelmä integroi lasiohjaamojärjestelmän ja veneen moottorit, elektroniikan sekä ainutlaatuiset lisävarusteet saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää vene-elektroniikasta

inb

Korkealaatuiset varaosat ja lisävarusteet

Volvo Penta suunnittelee, testaa, kehittää ja valmistaa osat ja tarvikkeet noudattaen Volvo Penta -moottoreiden tunnetuksi tekemää erinomaista laatutasoa. Tuloksena syntyy korkealaatuisia tuotteita, joihin voi luottaa ja joista jokainen on alkuperäinen ja tehty sopimaan.
ips       ips

Enemmän aikaa veneilyyn
Volvo Penta on kokonaisvaltainen pakettiratkaisu moottoreille, vaihteistoille, mittareille, lisävarusteille, huollolle, takuulle yms. Tämä helpottaa omistajuutta – ja jättää enemmän aikaa veneilyyn.

Lue lisää Volvo Penta -jälleenmyyjäverkostosta

    Yksi järjestelmä – yksi toimittaja
Kaikki Volvo Penta -tuotteet – potkurit, vetolaitteet, moottorit, hallintalaitteet, mittarit, lisävarusteet ja muut tuotteet – on kehitetty toimimaan optimaalisen tehokkaasti yhdessä. Sinulle tämä merkitsee yhtä yhteydenottoa koko järjestelmälle huollon ja tuen saamiseksi. Se tekee veneilystä turvallista ja helppoa.

Lue lisää Volvo Pentan eduista