sporty1

Sporty og praktisk

Det är ett nöje att köra med Aquamatic. Motorresponsen är sportig och snabb och båten känns säker och förutsägbar. Vridmomentet är generöst redan vid låga varvtal samtidigt som manövreringen är kraftfull och accelerationen snabb. Det gör att båten snabbare kommer upp i planing.

Dessutom överför Duoprop-propellrarna kraften till vattnet på ett unikt sätt. De dubbla motroterande propellrarna tappar aldrig greppet, det uppstår i princip ingen kavitation och båten går rakt och exakt. All kraft utnyttjas till att driva båten framåt, vilket förbättrar toppfarten och accelerationen betydligt.

Bränslemässigt är Aquamatic med Duoprop vida överlägsen utombordsmotorer, vilket minskar bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen betydligt. Resultatet blir ännu bättre om du använder Powertrim Assistant, som anpassar trimningen automatiskt till bästa gångläge och lägre bränsleförbrukning.

Samtidigt blir ljud- och vibrationsnivåerna imponerande låga. Avgasutloppet under vattenytan och de rena motorerna eliminerar i princip både rök och lukt. Med en ren, obelamrad akterspegel blir det trevligare att fiska och bada.