2012-07-16

Volvo Pentavinnarnas spännande besök på Volvo Ocean Race-finalen i Galway, Irlandby Volvo Penta Region Europe

Sju lyckliga vinnare i Volvo Pentas europeiska servicekampanj tillsammans med familj, vänner och auktoriserade Volvo Pentaåterförsäljare hade den unika möjligheten att njuta av två spännande dagar i Volvo Ocean Race-byn i Galaway.

Under våren 2012 har Volvo Penta Region Europa genomfört en servicekampanj där kunder som servat sin motor hos en auktoriserad Volvo Penta återförsäljare och/eller köpt genuina Volvo Pentareservdelar erbjudits möjligheten att vinna en resa för att se finalen av Volvo Ocean Race i Galaway, Irland.

Det fullspäckade schemat började med VIP "warm-up" middag på fredagkvällen i Volvopaviljongen där information, film och intervjuer med personer inblandade i Volvo Ocean Race presenterades. Anekdoter och en inblick i livet ombord en Volvo Open 70 gavs också.

De svenska vinnarna gratulerades till och med av Olof Persson, VD för Volvo Group, som kom förbi deras bord. Det var väldigt uppskattat.

Deltagarna lärde sig mer om Volvo Ocean Race, Volvo Penta och Volvo Group nästkommande dag. Magnus Gedda, Service Manager Volvo Penta, gav en spännande presentation om Volvo Pentas roll i tävlingen, de hårda förhållanden som D1- och D2-motorerna som finns i Volvo Open 70 båtar utsätts för och han svarade även på publikens frågor om tävlingens längd och båtarnas konstruktion.

Håkan Karlsson, Executive Vice President of Business Areas, gav en intressant inblick i Volvo Group och vikten av att Volvo Penta är en del av det. Han gav även publiken en glimt av hur visionen för framtiden ser ut för Volvo Penta och företagets riktning.

Eftermiddagen spenderades på havet på en åskådarbåt tillsammans med 200 Volvo VIP-gäster för att se den rafflande finalen av Volvo Ocean Race vilket resulterade i att Team Groupama vann.

De två dagarna i Galaway erbjöd en fantastisk atmosfär och ett varmt välkomnande till Irland. Tiden gick fort men gav minnen för livet, nya vänner och värdefulla kundrelationer för både återförsäljare och för Volvo Penta.

Vi vill tacka alla Volvo Pentaåterförsäljare och kunder som deltagit i kampanjen och för att de valt Volvo Penta som leverantör.


Deltagare:

Tyskland Michael Kühn  Kundvinnare
Stephan Spaltmann Kundvinnare
Manfred Vollmar VPS Schrörs Bootsmotoren
  Bernhard Fründt Volvo Penta Tyskland
Spanien Jesus Nuñez Velasco  Kundvinnare
Mercedes Aparicio Gallinal Kundvinnare
Alfredo Portilla Piris VPS Yates y Cosas
  Fco. Javier Fernandez Volvo Penta Spanien
Sverige Weine Johansson  Kundvinnare
Ing-Marie Johansson Kundvinnare
Ingemar Andersson VPS St Anna Marin
  Johan Aspeqvist Volvo Penta Norden
Danmark Steen Schmidt-Pedersen Kundvinnare
Steffen Møller Nielsen Kundvinnare
Henrik Lund Andersen VPS Lund Marinecenter
  Peter Bertelsen Volvo Penta Europa Norden
Norge Monique Blom Kundvinnare
  Hans Thorstensen Kundvinnare
France Alain Bonneton Kundvinnare
Régine Bonneton Kundvinnare
Jean Cédric Teissonnière VPC Méca Bateau Bandol
Stephanie Teissonnière VPC Méca Bateau Bandol
  Jean Claude Montesinos   Volvo Penta Europa Frankrike
Nederländerna Mitchel Thomas Alexander Kundvinnare
Johan Peter de Winter Customer winner
Olaf Böhm VPC Jachthaven Loosdrecht
  Stijn Becker Volvo Penta Benelux
Sverige Linda Ahl Volvo Penta HQ
Jennie Pedersen Volvo Penta HQ


Galway

Galway

Galway

Galway

Galway
 


Utskriftvänlig